Moskisvet.com
Novak Đoković in Aitana Bonmati THUMB

Šport

Veliko slavje za Novaka Đokovića

E.R.
24. 04. 2024 02.00
0

Mesec dni pred svojim rojstnim dnem je vrhunski teniški igralec prejel prav posebno nagrado, na podelitvi katere ga je spremljala žena Jelena.

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Mesec dni pred svojim 37. rojstnim dnem, ki ga bo praznoval 22. maja, je srbski teniški igralec Novak Đoković še vedno lačen novih zmag in uspehov in o športni upokojitvi razmišlja. To je bilo glavno sporočilo njegovega govora na podelitvi nagrade "Laureus" v Španiji, kjer je bil Novak Đoković že petič razglašen za najboljšega športnika na svetu. V športnem svetu takšne prevlade v tako zrelih letih ne pomnijo. 

Jelena Ristić in Novak Đoković
Jelena Ristić in Novak Đoković FOTO: AP

Na rdeči preprogi gala slovesnosti v Madridu pa je Novak Đoković blestel v spremstvu žene Jelene Đoković, sodeč po zaljubljenih pogledih, pa ljubezen med njima cveti tudi po malo manj kot dveh desetletjih zveze. Ljubezen svojega življenja je Novak spoznal leta 2005, ko je bil še srednješolec.

Đoković se je poslovil od svojega trenerja
Preberi še
Đoković se je poslovil od svojega trenerja

Istega leta je sprejel pomembno odločitev, da se želi profesionalno ukvarjati s tenisom. Par se je zaročil leta 2013, poročil pa leto pozneje na glamurozni slovesnosti na otoku Sveti Štefan v Črni gori. Nole je v intervjujih pogosto poudarjal, da mu je žena v veliko oporo pri karieri in da je njegova sorodna duša. Skupaj vzgajata dva otroka – devetletnega sina Stefana in šestletno hčerko Taro.

Jelena je svojega moža v času gala prireditve snemala, medtem ko mu je igralec ameriškega nogometa Tom Brady podeljeval nagrado, in v tem času ni snela nasmeha z obraza.

Novak Đoković končal v objemu ene najlepših igralk na svetu
Preberi še
Novak Đoković končal v objemu ene najlepših igralk na svetu

"Šport je univerzalni jezik in govor, ki nas vse združuje in povezuje. Nocoj so v tej dvorani prisotni nekateri najboljši teniški igralci vseh časov, tenisači in igralke, ki so pisali zgodovino belega športa, pa tudi tisti, ki jo še bodo. Tenis je individualen šport, a naši uspehi so odvisni od celotne ekipe ljudi, ki se je iskreno zahvaljujem. Vsem ostalim pa želim veliko tekmovalnosti, sreče, zdravja in uspehov," je dejal Novak Đoković .

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Tudi Djoković in Nadal se nista mogla upreti savdskim milijonom
Preberi še
Tudi Djoković in Nadal se nista mogla upreti savdskim milijonom

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382