20.10.2017 Slovenija 18 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

dvig na drogu Osvojite vajo dvig na drogu Tudi vi sodite med tiste, ki se več kot enkrat ali dvakrat ne uspejo dvigniti na drogu? Pred vami je nekaj nasvetov, kako osvojiti to na prvi pogled preprosto, a kljub vsemu zahtevno vajo, s katero si boste močno okre...

Nos Napotki, da to jesen ne boste preležali v postelji! Če kdaj, potem je zdaj zadnji čas, da začnete svoje telo pripravljati na zimo. Uredite si prebavo in izboljšajte svoj imunski sistem z upoštevanjem spodnjih nekaj nasvetov.

Stranišče In če vas prime med maratonom?! Nočna mora vsakega tekača je prav gotovo ta, da ga zagrabi na veliko potrebo sredi teka po okoliških poteh. Če je potreba blaga in dom blizu, težave pravzaprav ni. Toda zaplete se, če je pred tekačem še kar nekaj kilo...

Nespečnost Tudi vi to počnete? Pozor! Mnogi spijo le po 4 ali 5 ur na noč, kar je veliko premalo za normalno delovanje organizma. Še posebej, ko smo zasuti z delom in v stresu, bi si morali znati vzeti čas zase in za kakovosten nočni počitek.

Lupljenje kostanja Preprosti triki, s katerimi boste blesteli na kostanjevem pikniku Jesen si težko predstavljamo brez vsaj enega kostanjevega piknika. Tudi če niste največji ljubitelj teh sicer okusnih plodov, je priprava kostanja nekaj, kar je zagotovo dobro obvladati.