12.12.2017 Slovenija 14 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Infarkt Guba na mečici razkriva, ali vam grozi infarkt! Marsikomu ne bi padlo na pamet spremljati spremembe na ušesnih mečicah. A kot pravijo, lahko razkrivajo pomemben podatek.

dvig na drogu Tako si najhitreje opomorete po napornem treningu Brez dela ni napredka in po vsakem kakovostno izvedenem treningu so bolečine v mišicah nekaj precej pogostega in običajnega.  Pomembno je, da tedaj ne odnehate, a hkrati je treba pustiti telesu, da si opomore.

moške prsne mišice Izoblikujte si čvrste prsne mišice Moške prsi so posledica debelosti ali pa zdravstvenega stanja, ki mu pravimo ginekomastija. Z veliko vadbe in manj hrane se prsi, ki so posledica debelosti, lahko znebite, če gre za zdravstveno težavo, pa vam lahko po...

Hiv - 6 Da ne bo prepozno! Danes obeležujemo svetovni dan boja proti aidsu, ki ga simbolizira rdeča pentlja. Letos so v ospredju prizadevanja za zgodnejše odkrivanje okužb s HIV, saj lahko to prispeva k boljšim izidom zdravljenja in omejuje pre...

sklece - 3 10 najpogostejših napak fizično aktivnih Telovadba je nekaj najbolj koristnega, kar lahko storimo za svoje telo, a tudi pri telovadbi moramo vedeti, kaj početi, da bomo čim bolj učinkoviti.