20.10.2017 Slovenija 18 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Spinner v vesolju Poglejte, kaj se s fidget spinnerjem dogaja v vesolju! Ste se kdaj vprašali, kako in koliko časa se fidget spinner vrti v vesolju? Pri NASI so objavili prav zabaven posnetek.

strel Video: In tako je padel nov rekord ostrostrelca Ruski strelec Andrej Rjabinski je postavil nov rekord pri streljanju z ostrostrelsko puško, ko je zadel tarčo v velikosti človeka na neverjetni razdalji 4.210 metrov.

Pes Kaj narediti, če vas napade pes? Naš namen ni, da bi razpravljali o nevarnih pasmah, saj se verjetno večina strinja, da je pes lahko nevaren le toliko, kot mu dovoli njegov lastnik. Sicer redko, a kljub vsemu se napadi dogajajo. Pred vami je nekaj na...

Čas Zato morate izkoristiti vsako sekundo življenja! Imate tudi vi občutek, da vam čas iz leta v leto hitreje teče? Da so se vam v otroštvu poletne počitnice zdele izjemno dolge, zdaj pa sploh ne veste, kdaj se je vse skupaj obrnilo in bo prav kmalu tu že zima?

polynya Na Antarktiki zazevala luknja v velikosti Nizozemske Na Antarktiki je zazevala skrivnostna velikanska luknja, večja od površja celotne Nizozemske, znanstveniki pa se trudijo  ugotoviti, kako je sploh nastala. Profesor Kent More je dejal, da je preprosto neverjetna. »Vid...