24.09.2017 Slovenija 13 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Ferrari portofino - 1 Ferrarijev oglas, ki ne bi mogel biti bolj ganljiv! Že sam zvok Ferrarija je, roko na srce, balzam za ušesa. Ta oglas vse skupaj dviguje na še višjo raven. Vas zanima, zakaj?

avtonomna vozila prihodnosti Ne ukvarjajo se več z izdelavo avtomobilov Avtomobili prihodnosti ne bodo več potrebovali voznika, da bi varno prispeli iz točke A v točko B. Nova tehnologija je (poskusno) ponekod že na voljo, čez nekaj let ali desetletij pa naj bi večina avtomobilov vozilo u...

hipoksija Hipoksija med vojaškimi piloti: Nihče ne ve, kaj se dogaja! Več letalskih nesreč se je že zgodilo  zaradi pomanjkanja kisika, ko je pilot izgubil zavest in je letalo nadaljevalo pot po avtopilotu in nato strmoglavilo. V ameriškem vojaškem letalstvu zdaj testirajo nov sistem, k...

Hyperloop VIDEO: Tako je videti vožnja s Hyperloopom! Že precej je bilo napisanega o novem superhitrem sistemu za prevoz Hypeloop, ki bo dosegal hitrost do 1200 km/h. Na spletu je pristal posnetek, ki prikazuje, kako bo potovanje z izumom Elona Muska videti v resnici.

Bugatti Chiron 2017 - 5 VIDEO: Od 0 do 400 in se ustavi ... v manj kot 42 sekundah! Novi Bugatti Chiron ni izjemen samo po pogled. Hiperavto zgodovino piše  svojo izjemno hitrostjo, saj so z njim v pičlih 41,96 sekunde pospešili od 0 do 400 km/h in ustavili.