25.07.2017 Slovenija 22 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Pametna denarnica - 1 Denarnica, ki jo preprosto morate imeti Pred nekaj leti bi si težko predstavljali, da je lahko denarnica 'pametna'. A razvoj na področju tehnologije je tako hiter, da bomo sčasoma verjetno pozabili, kako smo lahko sploh živeli z navadnimi, nič kaj 'pametnim...

moški se brije Kako nad razdraženo in vneto kožo po britju? Tudi najbolj vzdržljiva moška koža se ne more povsem izogniti draženju in vnetjem. Moški se tako soočajo z značilnimi reakcijami po britju, kot so skelenje, mozolji, pustule in razdražena koža. Kako si pomagati?

tuširanje (P)ostanite moški tudi pod tušem! Ste eden tistih moški, ki v kopalnici poseže po najbližjem milu, to pa po možnosti sploh ne pripada vam, temveč vaši boljši polovici? Predstavljamo vam razloge, zakaj naj moški uporabljajo moška in ne ženska mila.

Tudi moški se brijemo-3 Tudi moški se depilirajo Si predstavljate, da bi se odpravili na voskanje bikini predela skupaj s svojo boljšo polovico? Tudi mi ne! Kljub temu pa se vse več moških odloča za odstranjevanje dlak. Preverite, kakšni so danes trendi!

moški ima prhljaj Kako se znebiti nadležnega prhljaja? Vas močno srbi lasišče? Se izogibate temnih majic, ker imate na ramenih pravo smučišče? Preberite, kaj povzroča nadležni prhljaj, kako se ga lahko znebite in zatrete njegov nastanek že v kali.