Moskisvet.com
Scott Adkins

Novice

Zvezdnik akcijskih filmov razkril, kako dosega svojo zavidljivo postavo

M.S
14. 04. 2024 05.00
0

Ameriški zvezdnik Scott Adkins je poznan po številnih akcijskih vlogah, ki so ga v filmski zgodovini uvrstile med največje zvezde borilnih veščin. Na filmskem platnu se je pomeril z mnogimi akcijskimi legendami. Igralec je razkril, kako dosega svojo vrhunsko telesno pripravljenost.

Ameriški zvezdnik Scott Adkins je znan po številnih akcijskih vlogah, ki so ga v filmski zgodovini uvrstile med največje zvezde borilnih veščin. Na filmskem platnu se je namreč pomeril z legendami, kot so Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme in Keanu Reeves.

Scott Adkins
Scott Adkins FOTO: Profimedia
"Snemanje teh prizorov ni tako enostavno, kot se zdi," razkriva zvezdnik
Preberi še
"Snemanje teh prizorov ni tako enostavno, kot se zdi," razkriva zvezdnik

"Ne moreš biti dober mojster borilnih veščin, če nisi v formi, saj gre oboje z roko v roki," je priznal Adkins v intervjuju. Poleg tega je predstavil vaje, ki jih uporablja, da ostane v formi za zahtevne vloge. Dodal je tudi, da se pred svojimi treningi drži filozofije, ki pravi, da je bolje nenehno ostati pripravljen.

Scott Adkins
Scott Adkins FOTO: Profimedia
Akcijski igralec se želi vrniti v franšizo John Wick
Preberi še
Akcijski igralec se želi vrniti v franšizo John Wick

Scott je priznal, da v svoji osnovni vadbi izvaja 2-3 serije po 12-15 ponovitev. Med ključne vaje sodijo počepi, dvigovanje uteži z ročaji in potisk s prsi. Poleg osnovnih vaj izvaja tudi vaje, povezane z borilnimi veščinami, kjer eno uro izvaja vaje stranskega udarca in udarce s kavljem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Priljubljena igralca se bosta ponovno združila v novem filmu
Preberi še
Priljubljena igralca se bosta ponovno združila v novem filmu

Vsi oboževalci igralca Scotta Adkinsa pa ga ne zamudite v nedeljo, 14. aprila, v akcijskem filmu Posledice laži ob 22.35 na KINO. Martin Baxter, nekdanji agent MI6, se je prisiljen vrniti v svet vohunjenja in nevarnosti, potem ko ruski agenti ugrabijo njegovo hčerko Liso. Neustrašni Martin združi moči s Sasho, skrivnostno ukrajinsko novinarko, ki ga prosi za pomoč pri iskanju posnetka, s katerim namerava razkrinkati šokantno resnico o operacijah ruske tajne službe. Da bi rešil Liso, je Martin pripravljen tvegati svoje življenje in se ne namerava ustaviti pred nevarnim sovražnikom.

Če bi igralca radi videli v podobnih vlogah, ga lahko na VOYO najdete v akcijskih filmih Ugrabitev v mraku in Ugrabljen.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Men's Health.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382