Moskisvet.com
brosnan pierce

Odnosi

Od njunega usodnega srečanja je minilo 30 let

E.R.
14. 04. 2024 02.30
0

Poti slavnega igralca Piercea Brosnana in ameriške novinarke Keely Shaye Brosnan so se prvič prekrižale že davnega leta 1994.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Trideset let ljubezni, ki se je začela z naključnim srečanjem in prelevila v eno najlepših hollywoodskih ljubezenskih zgodb, v kateri sta bila eden drugemu največja opora v vseh izzivih, ki sta jih skupaj preživljala, je 60-letna ameriška novinarka Keely Shaye Brosnan proslavila z ganljivo objavo na svojem profilu na Instagramu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"4-8-94 je bil moj srečni dan. Kako sem lahko vedela, ko sem izza vogala stopila v tvoje življenje, da se bo moja usoda za vedno spremenila? Zahvaljujem se svoji srečni zvezdi, da sem imela pogum, da sem se ti predstavila, in za vedno bom hvaležna za povezavo in družino, ki si jo deliva tri desetletja kasneje. Vse najboljše za 30. obletnico! Čas leti na krilih ljubezni," je zapisala Keely Shaye Brosnan v sporočilu svojemu 70-letnemu možu, legendarnemu hollywoodskemu igralcu Pierceu Brosnanu.

Brosnan se je v svojem odgovoru zahvalil bogu, da jo je srečal, in dodal: "Hvala Bogu zate, moja draga Keely, dala si mi krila za letenje. Srčno te ljubim."

 

Njuni številni prijatelji so se prav tako oglasili v komentarjih, zakoncema pa so ob veliki obletnici čestitale tudi igralke Jane Seymour, Rosanna Arquette in Linda Thompson.

"Bil je visok, temen, preveč čeden ... z eno besedo, sanjski. Njegove oči so se lesketale in preprosto je tako žarel, da sem se mu morala približati," je njuno prvo srečanje opisala Keely in dodala, da sta svoj prvi zmenek preživela na plaži pod zvezdami in se pogovarjala do treh zjutraj.

Priznal je krivdo, zdaj mora plačati kazen
Preberi še
Priznal je krivdo, zdaj mora plačati kazen

V tistem času je igralec preživljal zelo težko življenjsko obdobje, saj je še preboleval izgubo prve žene, avstralske igralke Cassandre Harris, ki je v 43. letu starosti izgubila težek boj z rakom. Skupaj sta vzgajala sina Seana, Pierce Brosnan pa je posvojil njena dva otroka iz prejšnjega zakona, hčerko Charlotte in sina Christopherja.

Pierce Brosnan in Cassandra Harris
Pierce Brosnan in Cassandra Harris FOTO: Profimedia
Rak mu je najprej vzel ženo, 22 let pozneje še hčerko
Preberi še
Rak mu je najprej vzel ženo, 22 let pozneje še hčerko

S Keely Shaye se je poročil leta 2001 na Irskem, Pierce Brosnan pa se je svoji ženi pogosto javno zahvaljeval, ker mu je bila največja opora v času, ko se mu je zdelo, da življenje izgublja smisel, čemur je botrovalo dejstvo, da je leta 2013 zaradi iste bolezni, kot je umrla Cassandra, tragično preminula še njegova hči Charlotte.

"Če bi jo iskal leta, ne bi našel tako močne, ljubeče in skrbne ženske, kot je Keely," je dejal igralec.

Pierce Brosnan razkril, kaj si misli o novem Jamesu Bondu
Preberi še
Pierce Brosnan razkril, kaj si misli o novem Jamesu Bondu

Skupaj sta vzgojila sinova Dylana in Parisa, ki sta šla po očetovih stopinjah in svojo prihodnost prav tako vidita v šovbiznisu. Preizkusila sta se v igralstvu, glasbi in manekenstvu, pozornost javnosti pa sta pritegnila z izjavo, da sta klasična otroka nepotizma, saj jima slavni očetov priimek odpira vsa vrata.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pierce Brosnan tudi na VOYO

Vsi oboževalci filmov slavnega igralca vabljeni na VOYO. Tam si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate njegov kriminalni triler Zlomljena krila (Shattered), v katerem je nastopil v glavni vlogi poleg Marie Bello in Gerarda Butlerja. V njem spremljamo Neila in Abby, ki živita popolno življenje in imata popoln zakon. Z ljubko hčerkico Sophie živita ameriške sanje ... dokler Sophie nekega dne ne ugrabijo. S tem Neilov in Abbyjin varni mehurček, v katerem sta živela dotlej, poči. Ne preostane jima drugega, kot da začneta vestno izpolnjevati, kar jima naloži ugrabitelj Ryan, za katerega se izkaže, da je preračunljiv sociopat, ki nima kaj izgubiti. In medtem ko se njunemu dekletcu čas izteka, nesrečni par ugotovi, da bo postala njuna nočna mora še hujša. Soočiti se morata še z zadnjo Ryanovo srhljivo preizkušnjo: bosta ubila nedolžnega človeka, da bi rešila svojega otroka?

Otroštvo tega igralca je bilo vse prej kot popolno
Preberi še
Otroštvo tega igralca je bilo vse prej kot popolno

Vir: www.gloria.hr

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382