Moskisvet.com
Kelly Brook s Teddyjem

Novice

Nekoč najbolj seksi ženska na svetu odprla vrata svojega doma

Ni.Š.
24. 04. 2024 13.26
0

Nekdanja igralka, TV-voditeljica in model Kelly Brook se je lotila novega izziva. 44-letnica, ki je bila nekoč razglašena za najbolj seksi žensko na svetu, tokrat vse svoje znanje in ljubezen usmerja v opremo za hišne ljubljenčke.

44-letna britanska igralka in nekdanja TV-voditeljica je odprla vrata svojega doma, da bi pokazala trendovske pasje postelje, pralne preproge in elegantno košaro, v kateri so pospravljene igrače njenega štirinožnega ljubljenčka, psa Teddyja. Vsi izdelki, ki jih je skrbno izbrala, so v skladu z barvno shemo in estetiko njenega pohištva.

Kelly Brook s svojim Teddyjem.
Kelly Brook s svojim Teddyjem. FOTO: Profimedia

Kelly se je odločila za sodelovanje z britanskim podjetjem Homesense, ki prodaja notranjo opremo, zanje pa bo pripravila serijo prispevkov na temo opreme za hišne ljubljenčke v skladu s trendi notranjega opremljanja. Gre za tako imenovani barkitectural design. To je eden zadnjih trendov na področju opremljanja domov, ki je usmerjen v ustvarjanje prijaznih in varnih prostorov za hišne ljubljenčke.

Kot je Brookova dejala za Mirror, je združila svoji dve veliki ljubezni – ljubezen do psička Teddyja ter ljubezen do opremljanja domov.

Britanska igralka in manekenka je marca letos presenetila z novico, da po 24 letih zaključuje svojo igralsko kariero.
Britanska igralka in manekenka je marca letos presenetila z novico, da po 24 letih zaključuje svojo igralsko kariero. FOTO: Adobe Stock

44-letnica je dejala, da ne bo šlo za drage luksuzne dodatke, pač pa za cenovno dosegljive izdelke za dom, ki bodo predvsem prilagojeni potrebam mačk in psov. "Obožujem svojega Teddyja. Je del moje družine in velik del mojega življenja, zato ne preseneča, da je pohištvo v mojem domu zasnovano z mislijo nanj. Ugotovila sem, da nisem edina, ki tako misli in čuti, zato z veseljem pomagam navdihniti druge, da oblikujejo svoj popoln dom in zatočišče za hišne ljubljenčke."

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382