Moskisvet.com
David Beckham

Novice

Beckham bo moral na sodišče

U.K.
06. 09. 2018 08.26
0

Beckham na sodišču ni priznal krivde in bo sedaj moral na sojenje. Beckham naj bi sicer kar za 30 kilometrov na uro presegel omejitev.

Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda in Real Madrida, ki je sicer za angleško reprezentanco zbral 115 nastopov, in še danes velja za enega najboljših nogometašev vseh časov, ni priznal krivde za prehitro vožnjo v Paddingtonu in ga zato sedaj čaka sojenje. Njegov odvetnik Nick Freeman, ki je znan po tem, da zna izkoristiti napake v postopku, je na avdienci pred sodiščem v Wimbledonu povedal, da je obvestilo o prekršku prišlo po zakonsko določenem roku 14 dni. "O prekoračitvi hitrosti se sploh ne moremo pogovarjati. Ne izpodbijam dejstva, da je bilo obvestilo vročeno, pravim le, da je bilo vročeno prepozno," je dejal Freeman.

Beckham ima precej težko nogo.
Beckham ima precej težko nogo. FOTO: Profimedia

Ni prišel na sodišče
David Beckham (43) na sodišče ni prišel, njegov odvetnik je še sporočil, da ga bržkone ne bo niti na prvo obravnavo. Beckham je že v preteklosti imel malce pretežko nogo in je prav zaradi tega najel Freemana že leta 1999, ko so mu odvzeli vozniško dovoljenje za osem mesecev, ker je s svojim ferrarijem v območju dovoljene hitrosti 80 kilometrov na uro vozil 122 kilometrov na uro. Freemanu je takrat uspelo s pritožbo, da je Beckham le bežal pred paparaci.

Tokratna obtožba
Tokrat naj bi Beckham vozil z bentleyem 95 kilometrov na uro na cesti z omejitvijo 64 kilometrov na uro. In zdi se, da se bo nekdanji nogometni zvezdnik s pomočjo Freemana znova izmazal. Prva obravnava bo 27. septembra.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394