19.06.2018 Slovenija 27 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Najnaprednejše slušalke, ki jih morate imeti

Tehnološki gigant Google je prav posebne brezžične slušalke, ki imajo številne nove funkcije, med drugim lahko nadomeščajo prevajalca.

Pixel Buds
(Foto: Google.com)

Nova telefona Pixel 2 in Pixel 2 XL nimata klasičnega izhoda za slušalke. A brez skrbi. Iz Googla so zdaj na prodajne police poslali nove brezžične slušalke, ki se z napravo povežejo preko Bluetooth povezave, poimenovali pa so jih Google Pixel Buds. Slušalki sta med seboj povezani s kablom, omogočata pa uporabo številnih naprednih funkcij.

Slušalke v realnem času ponujajo prevajanje v kar 40 svetovnih jezikov. Uporabnik pritisne na tipko na slušalki in prosi za pomoč pri prevajanju v enega izmed jezikov. Izgovori stavek, ki ga želi prevesti. Na telefonu se prikaže fraza in telefon pove stavek naglas. Sogovornik lahko pritisne tipko na našem telefonu in odgovori, naprava pa nam njegove besede sinhrono prevede v nam razumljiv jezik.

Pixel Buds - 2
(Foto: Google.com)

Več funkcij

Preko slušalk uporabnik lahko prevzame klic, uravnava glasnost, predvaja ali ugasne glasbo, pošilja ali prebere sporočila,posluša navodila za pot. Vse to brez dotika telefona.

Pixel Buds - 3
(Foto: Google.com)

Vse za udobje

Razvijalci so se potrudili, da so slušalke karseda udobne. V ta namen so opremljene s posebnimi tekstilnimi vložki, ki omogočajo, da se slušalka lepo 'usede' v uho in se ne spolzi iz ušesa.

Polno napolnjene slušalke omogočajo do 5 ur neprestane uporabe. V kompletu pa prejmete še poseben prenosni polnilec žepne velikosti, ki omogoča, da lahko slušalke uporabljamo skupno kar 24 ur.

Slušalke Pixel Buds so na voljo v treh barvah – v črni, beli in modri. Povezljive so s telefonom Pixel 2. Od novembra dalje jih bo mogoče kupiti za 159 dolarjev oziroma okoli 135 evrov.

Pixel Buds
(Foto: Google.com)

Oceni članek

         
Ocena: 3,0 / 2

Prenesi v

Komentarjev: 1
 
bohlojz 12.10.2017 17:19:27
zna to prevajat slovenščino iz kubeda v slovenščino iz kuzme? resno vprašam
Več komentarjev