19.06.2018 Slovenija 27 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Opa! To je hrbet slovenske voditeljice

Na POP TV bodo letošnjo jesen v ospredju neokrnjena narava, kmečka opravila, slava in boj za bogato nagrado 75.000 evrov, saj prihaja eden najbolj priljubljenih šovov v Sloveniji, Kmetija. Prava atrakcija je prav zagotovo tudi voditeljica, postavna rjavolaska, ki je za nas spregovorila o svojih devetih 'ljubčkih'.

Se odločate za tetovažo? Preberite TUKAJ vse o tetoviranju!

Če je še pred kakšnim desetletjem ali dvema veljalo, da so tetovaže za tiste bolj drzne in 'drugačne', se je danes pogled na poslikavo telesa povsem spremenil. Tatuji, pa naj bodo veliki ali majhni, so dandanes pravzaprav prava umetnost in imajo ne le sporočilno, temveč tudi estetsko funkcijo. Tudi Natalija Bratkovič, radijka, ki je pred leti že nastopala na televiziji, ko je vodila oddajo E+ na Kanalu A, je ena tistih, ki obožuje tetovaže. Vsaka je na točno premišljenem delu telesa in za vsako stoji nek pomen, zgodba. "Imam jih 9, a se pri tej številki ne bo ustavilo. Nova 2 sta že v planu, samo čas in denar potrebujem, ker gre za največjega in najmanjšega od vseh do zdaj," je zaupala. "Vsak od teh devetih ima zame poseben pomen, povzema že doživete zgodbe in ljudi. Noben moj tatu torej ni narejen samo zato, ker bi bil samo lep ali recimo moderen."

Izbira lokacije in motiva tetovaže nista mačji kašelj. Tudi pri izbiri tetovatorja je treba biti pozoren, pravi Natalija. "Pri tatujih je tako, da moraš vedeti, kaj, kam in pri komu si boš dal tatu delati. Niso vsi tatu mojstri za vse. Eni obvladajo pisave, drugi portrete, tretji so realisti," je opomnila. Izmed njenih 9 tetovaž jih je kar 8 ustvaril en tetovator. "Gre za pomembno odločitev, saj je tattoo trajen, je pa res, da ga lahko lasersko odstraniš. Ampak, zakaj bi? So tudi začasni tattooji, ki čez čas izginejo ..." še naglas razmišlja Natalija. "Najbolje bi bilo, če bi se vsak, preden se odloči za tatu, dobro pozanimal o vsem, obiskal kakšno tattoo konvencijo in se potem odločil. Tako kot povsod drugod, tudi v tem našem svetu obstajajo različni stili in tehnike tetoviranja. Dejansko si lahko danes tetoviraš tudi beločnico v očesu, če želiš."

Kmetija bo prvič na sporedu v ponedeljek, 18. 9. ob 21. uri na POP TV!Z mlinarji in peki boste sicer lahko preživljali vsak delovni dan ob 21.00 na POP TV

Kot je zaupala, si je svoj prvi tatu omislila pred šestimi leti. "Gre za zodiakalni znak devica, ker sem to po horoskopu," je povedala. "Imam ga na levi podlahti. Sledila je poslikava vratu. Gre za mene kot Angela. Pod tatujem je napis: "Angels come in disguise" (Angeli prihajamo v preobleki/zamaskirani, op.p.)."

"Na desni podlahti imam 'double infinity' znak oziroma dvojna neskončnost. Ta tatu je posvečen moji mami in atiju kot znak zahvale, da sta mi in mi se vedno omogočata neskončno možnosti, ki jih življenje ponuja in me pri vsem podpirata," je razložila pomen tega tatuja. "Dva tatuja sta posvečena mojemu psu, posvojenemu velikemu angleškemu hrtu Tirionu, ki ga imam na desnem nartu in je odtis njegove tačke v realni velikosti 1:1." Na levi ključnici ima tetoviran njegov resničen utrip srca.

Tudi rebra ima poslikana. "Na rebrih imam na vsaki strani en napis v angleškem jeziku,« je povedala.

Ker ima Natalia eno prav posebno strast, ki je morda bolj razširjena med moškimi kot med ženskami, je tudi tej namenila del svojega telesa. "Na levem stegnu imam še nedokončan tatu, ki je ovekovečil se eno mojo strast, računalniško igro World of Warcraft. Tetoviran imam svoj lik, vilinsko, in en urok v angleščini." Tudi trup ima poslikan – z obeh strani. Pod prsmi ima en tatu, na hrbtu pa (za enkrat) največjega – lovilca sanj. Za tega je, kot je zaupala, tetovator potreboval kar 4 ure in 25 minut. "Do zdaj je to največji zalogaj, narejen v enem kosu," je še dodala.

 

Oceni članek

         
Ocena: 1,8 / 10

Prenesi v

Komentarjev: 8
 
marap 15.09.2017 22:47:20
Hudi pomeni: tačka od psa, utrip srca psa, računalnika igrica, horoskop... Seveda je pa telo njeno in lahko z njim počne kar hoče.
Pikaa1234 15.09.2017 19:27:00
world of warcraft!!! she rock!
 
morbid_source 15.09.2017 11:48:17
zelo lepo
 
xyxyxyxyxyxyxy 15.09.2017 11:14:16
Kako morajo s tetovažam uničiti lepoto telesa
felixkp 15.09.2017 12:29:42
zakaj uničit? Bolj si uničujejo telo kadilci in pivci in tisti ki preveč jejo.
felixkp 15.09.2017 14:42:04
Saj ne vem koga sem zadel s komentarjem, alkoholika, kadilca ali pa...
marap 15.09.2017 22:49:35
Bolj si ga uničujejo kadilci?! Pa kaj ima tetovaža veze s kajenjem?! In ta xy... verjetno ni mislil primerjati tetovaže z alkoholom! Še bolj kot kadilci si telo uničujejo narkomani, pa to ne pomeni, da je kaditi dobro!
gangsterist 15.09.2017 10:49:52
tatu ni vse
Več komentarjev