19.08.2018 Slovenija 21 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

droni Vse, česar še niste vedeli o dronih Kljub temu, da so droni hit zadnjih let, je celovite in kakovostne informacije o njihovi uporabi zelo težko pridobiti. V pogovoru nam je Janez Kotar, direktor Inštituta za razvoj brezpilotnih sistemov, svetovalec Agen...

Matic Osovnikar Največji uspehi slovenskih športnikov: Matic Osovnikar Pred kratkim se je končalo evropsko prvenstvo v atletiki in v tem duhu se spomnimo enega največjih slovenskih šprinterjev vseh časov.

Eddie Vedder Pearl Jam razbesneli Trumpove oboževalce Številni Američani so besni zaradi najnovejšega posterja, ki ga je izdala skupina pred koncertom.

Google dokumenti Kako uporabljati Google Dokumente Če ste dijak, študent ali že zaposleni, obstaja možnost, da boste nekoč posegli po brezplačnem programu za urejanje dokumentov.

Skrivnostni teksti begajo arheologe in kriptologe - 4 Skrivnostni teksti begajo arheologe in kriptologe Arheologi so našli kar nekaj tekstov, ki pripadajo popolnoma neznanim jezikom, in nekateri so tako kompleksni in zakodirani, da jih ne morejo prevesti niti najboljši kriptologi. Kdo ve, kakšne skrivnosti skrivajo. Galerija